Min bloggliste

onsdag 17. februar 2010

Sidan sist...

har det fortsatt ikkje blitt vår her i Trondheim, og i følge værmeldinga må eg fortsatt vente ei stund på den...
Men den som ventar på noko godt ventar ikkje forgjeves!!!


Nokre bilder sidan sist:Svaner og Ender ved Leirfossen i Trondheim ein kald januar-dag....Selma er så optatt av dukke-leik for tida... veit ikkje om teknikken er den rette... men øvelse gjør mester ;)


Den flotte romkaka vi koste oss med på morsdagen :)Bursdagskort som jeg har lagd til snuppa. Fikk lære mye spennende teknikker innen scrapping den helga vi var i Sjårdalen. Det ga virkelig mersmak!! Takk til Scrappedronninga som stillte opp og gav oss et "kurs!"

Kos ute har det også blitt...... :) :)


Vi hadde ei knakande kjekk helg i Sjårdalen 5-7 februar. Trivelege mennesker og eit glas vin i godt selskap er medisin for ei sliten, gammal kjerring..... ;)


Selma har vore sjuk ei lita veke, med feber, snørr og tårer, vond ahals, augebetennelse, vonde ører, ja kort og greit: FULL PAKKE! Men i dag var ho heldigvis i form for barnehagen att :)
Ellers så har Selma fått dilla på dukker... så da måtte eg gå i boden og finne babyklær ho kunne få til dukka si.. så no kler ho av & på, mater, bader og triller på dukka si heile tida.. Må til og med ha den meg seg i senga.. he he.. Syns det er litt søtt eg da ;)

Eg er fortsatt sjukmeld, skal på møte på nav fredag. Så da gjennstår det å sjå kva det bringer med seg... Legen min har anbefalt meg å søke Yrkesretta Atføring da. Spennende å høyre kva min NYE saksbehandler (nr 5 på 1 år.... ufffff ) syns om det da....

Fredag kjem også mi kjære veslesyster Nina & kjæresten hennar Jim hit på besøk og skal være i 8 dagar! Det ser me fram til alle sammen. Det er så triveleg med kvalitetstid sammen med den delen av familien som ein ikkje får sett så ofte som ein burde....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar